Behandelingen

Bij Haarsalon Annemarie heeft u een uitgebreide keus aan behandelingen voor zowel dames, heren en kinderen. Onze salon biedt voldoende plaats en heeft de faciliteiten om uw haar van een volledige verzorging te kunnen voorzien. Vanuit onze passie voor het vak en ruime ervaring voorzien wij u dan ook graag van een geweldig geknipte coupe precies zoals u dat wilt.

Wij ontvangen u graag in onze sfeervol ingerichte salon waar wij naast warme thee of koffie alle tijd en aandacht voor u hebben. Heeft u een vraag over een behandeling? Of is het tijd voor een ander kapsel? Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies afgestemd op uw wensen en haartype.

 

Behandelingen
U kunt bij ons naast knippen, wassen, drogen, fohnen en watergolven ook terecht voor diverse andere behandelingen. Vanuit ons brede assortiment aan kleuren kunnen wij u ook voorzien van een nieuwe kleur haar, highlights, lowlights, coupe soleil of gewoon een spoeling.

Ook voor een complete restyle hebben wij de juiste kennis en kunde in huis. Leg u wensen gerust bij ons neer wij zullen dan samen met u zoeken naar de perfecte coup.

 

Kinderen
Natuurlijk word er bij ons ook aan de kinderen gedacht. Naar de kapper gaan is voor de meeste kinderen niet leuk en zelfs een beetje eng, dit omdat er vaak te weinig tijd en aandacht aan ze wordt gegeven. Bij Haarsalon Annemarie wordt er wel aan de kinderen gedacht.

Ze zitten op een leuke kinderstoel met een stoer kapkleed en na het knippen mogen ze iets lekkers en leuks uit onze grabbelton uitzoeken.
De jongens krijgen een lik gel in hun haar en de meisjes een vlechtje of staartje.

Er is koffie en thee, speelgoed en genoeg leesvoer voor de hele familie mocht u moeten wachten.

 

Afspraak maken?
Wij werken bij voorkeur op afspraak zodat wij ruim de tijd voor u hebben en om wachtijden te voorkomen. Om een afspraak te maken kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 026-3259300. Onze tarieven vindt u hier.