De salon

Sinds oktober 2011 heeft Annemarie Muys haar eigen haarsalon geopend aan de Bredestraat in Huissen.
Een gezellige en moderne salon voor zowel dames, heren als kinderen.

Met ruime kapperservaring en met veel passie voor ons vak, verwelkomen wij u graag in onze haarsalon. Mocht u even moeten wachten dan biedt onze zithoek met voldoende leesvoer en een drankje uitkomst.

De behandelingen zijn bij voorkeur met afspraak, maar wanneer er tijd is helpen wij u natuurlijk ook graag zonder afspraak.
Wij werken met de producten lijn van Trinity Haircare, waarmee wij de perfecte kleur en styling voor u kunnen realiseren.

Samen met Angela en Mariska hoop ik u terug te zien bij ‘Haarsalon Annemarie’ waar de koffie altijd voor u klaar staat!

 

Annemarie Muys

Met haar kappersdiploma, behaald in 2008 aan het IMKO college in Arnhem, op zak is Annemarie direct aan de slag gegaan als hairstylist.

Toen in 2011 de kans ontstond om de kapsalon over te nemen van haar toenmalige bazin, heeft Annemarie geen moment getwijfeld. Ze heeft deze kans aangegrepen en uiteindelijk de opening van haar eigen salon weten te realiseren. “Mijn eigen haarsalon is altijd mijn droom geweest. Dus dit was de ultieme kans!”
Nu werkt zij met veel liefde en plezier in haar eigen salon, samen met haar collega’s Angela en Mariska.  
Annemarie volgt de markt op de voet en wil op de hoogte zijn en meegroeien met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hairstyling. “Wij houden onze kennis up-to-date door regelmatig cursussen te volgen op knip en kleur gebied.”

Annemarie werkt sinds de komst van haar dochter drie dagen in de week. Dinsdag, Vrijdag en zaterdag.

 

Angela Brouwer

Angela heeft haar opleiding in 1997 afgerond en inmiddels jaren ervaring opgedaan als hairstylist. Ze woont samen met haar man en zoon in Huissen. Sinds de opening van de haarsalon in oktober 2011 werkt Angela samen met Annemarie.
“Ik ben blij dat Annemarie de salon heeft overgenomen en ik klanten waarmee ik een band opgebouwd heb kan blijven voorzien van een mooie coupe”

Angela werkt drie dagen in de week, de ene week op woensdag, donderdag en vrijdag en de andere week op donderdag, vrijdag en zaterdag.

 

Mariska van Dijken

Mariska heeft haar kappersdiploma behaald in 2003 en sindsdien jarenlange ervaring opgedaan in het kappersvak.
Ze woont samen met haar man en twee kinderen in het mooie Heteren.
Sinds januari 2018 is zij het professionele team van Haarsalon Annemarie komen versterken.
‘’Ik voel me erg op mijn plek in deze gezellige en gemoedelijke salon.  Ik hoop u graag te ontmoeten en u van een mooie coupe te voorzien.’’

Mariska werkt drie dagen in de week.  Woensdag, donderdag en zaterdag.