FM Parfum

Voor parfum van bekende merken betaald u vaak de hoofdprijs, maar vanaf nu niet meer! U betaald bij FM parfum namelijk niet voor de naam of het dure ontwerp, maar voor de kwaliteit van het parfum. U vindt het complete assortiment FM parfums voor dames, heren en kinderen bij Haarsalon Annemarie, vraagt u gerust naar een tester!

 

Collectie Hoeveelheid (ml) Prijs
Dames Classic collection 15 € 9,40
Dames Classis collection 30 € 15,30
Dames Luxury collection 50 / 100 v.a. € 21,00
Dames Hot Colletion 30 € 18,00
Heren Classic collection 50 € 15,30
Heren Luxury collection 100 v.a. € 21,00
Heren Hot Collection 50 € 18,00
Kids collection meisjes 20 € 10,50
Kids collection jongens 30 € 10,50

 

FM parfum collectie
Klik op een van onderstaande links voor het complete overzicht aan geuren.

Geuren dames
Geuren heren

 

Wat is FM Parfum?
De geuren die gebruikt worden door FM parfums worden geproduceerd door het bedrijf Drom in Munchen. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor 80% van de geuren wereldwijd en produceren concentraten voor bekende namen als Chanel en Dior. Wat veel mensen niet weten is dat er op het concentraat zelf geen patent zit en Drom dit mag doorverkopen aan wie ze maar willen!

FM parfum koopt deze concentraten in voor dezelfde prijs maar verkoopt deze in eenvoudige maar goed ogende flesjes. Verder worden er geen dure namen gebruikt maar nummers, u draagt tenslotte de geur en niet de naam! Hierdoor is FM parfum in staat exact dezelfde geuren aan te bieden als bekende merken maar tegen een betaalbare prijs.

 

Waarom FM parfum?
Er zijn tal van redenen te noemen waarom te kiezen voor een parfum van FM in plaats van een bekende naam. Ten eerste de prijs, u betaald veel minder voor exact hetzelfde concentraat! Daarnaast zullen de geuren veel sterker ruiken dan u gewend bent. Dit komt omdat u meestel de geur koopt in eau de toillette omdat een eau de parfum of parfum meestal te duur is. FM parfum gebruikt een veel hoger percentage concentraat waardoor de geur vele malen sterker is.

FM parfum levert naast parfum met een hoog concentraat ook eau de parfum en eau de toilette met een iets lager concentraat. Bespaar uzelf een hoop geld en ruik nog lekkerder met de geuren van FM parfum!